En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Müstamel konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni kayranı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına olanak vermektedir. 

Yangın kapıları yangın sırasında dürüst şekilde çkırmızıışmasını sahip olmak dâhilin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve konulevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal önem taşır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Birbir hayli şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve sevimli emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın gibi acil durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın Bapsı kızılırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim semtımızdan üretilen kapılar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Kapısı İşaretlemeleri: Yangın bapları genellikle üzerlerinde yangınla müteallik bilgilerin bulunmuş olduğu ustalıkaretlemelere sahiptir. Bu meslekaretlemeler, Yangın kapısı istanbul kapının yangın derslikını, dayanıklılık süresini ve diğer önemli detayları belirtir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak kucakin kullanılmaktadırlar.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi karınin yangın bapsı son kademe kritik bir öneme sahiptir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları bilhassa yangın sırasında banko kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, doğru yahut yaylı menteşe ile mukteza kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir sair uzuv ise asayiş adına ihtiyaç duyulan şisevinçli contalardır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve tabanında hiçbir kenarıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page